« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Det ska vara snyggt, praktiskt och skönt

Alla vi som älskar Docs älskar dem delvis för att de är så sköna att gå i. Man kan ha dem till allt, året runt, och alltid hålla stilen utan att vara det minste obekväm. Man vänjer sig snabbt vid denna mix av stil och bekvämlighet och det blir nästan ett krav man får på allt annat i livet.

När man blir förälder är en av de största initiala investeringarna barnvagnen. Därefter kommer i regel bilbarnstolen. Det allra viktigaste är förstås säkerhetsaspekten, särkilt när det gäller bilbarnstolar, men även såklart barnvagnen. Men är man en Doc Martenstyp så lägger man förmodligen ganska stor vikt också vid - framförallt - vagnens utseende. Man vill kunna gå omking med sitt lilla underverk och veta att den liggern bekvämt, kunna ta sig fram smidigt och enkelt i stan och samtidigt se cool ut.

Bugaboo och Britax - stil och säkerhet i ett

En vagn som matchar Doc Martens ganska bra, tycker jag, är barnvagnar av märket Bugaboo och Bugaboo Cameleon är min personliga favorit - den orangea. På Pyret & Snäckan kan man köpa ett set där både Bugaboo Cameleon och en säker bilbarnstol från Britax ingår vilket känns som ett klipp för om man köper de två separat skjuter kostnaderna snabbt iväg.

Om man har tvillingar eller två små i nära ålder finns en annan Bugabooagn som verkar grym - Donkeyn. I allmänhet är Bugaboo en väldigt populär vagn och det är lätt att förstå varför, den har suveräna kvaliteter och är supersnygg - samtidigt.

Precis som Doctor Martens!

9 Aug 2016