« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Dags att åka ut på äventyr

Jag har ställt min Dr Martens på en hylla och har börjat packa lite mer lättare former av skor och kläder. För nu har jag beställt en resa! Jag ska åka till Kuba. En resa till Kuba har länge stått på min önskelista och nu har jag då äntligen fått tummen ur att beställa en. Ja, jag har ju sparat pengar ett tag med. Vill ju kunna shoppa loss lite när jag väl är där. Just att åka ut och resa är inte något jag är bortskämd med. Jag har varit iväg ett par gånger bara och då närmare än vad en resa till Kuba är. Så detta ska bli riktigt spännande!

Kryssning hade vart kul med

Innan jag bokade denna resa, till Kuba, så tittade jag på kryssning Sydamerika. Har en kompis som vart på en kryssning i Sydamerika med Inca Tours, och var supernöjd. Dock har jag ju haft siktet inställt på Kuba ett bra tag nu, så jag ska lägga det i bakuvudet detta med kryssningen så kanske det kan bli nästa gång man sparat ihop pengar.

Dags fortsätta packa

Nu ska jag fortsätta packa mina väskor. Inte bestämt helt vad jag ska ha med mig eller hur mycket. Jag ska nog kolla upp vad det är för väder och sånt, när jag ska dit. Vill ju inte ha med allt för varma eller för kalla kläder eller skor när jag åker.

27 Aug 2018