« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Skaffa ett eget hus på Mallorca?

Jag gillar att då och då åka på semester. Då jag semestrar så ska det vara sol, god mat, drinkar, öl, och lite nöjen. Då trivs jag som bäst. Ett ställe jag ofta återvänt till är Mallorca. Det har lite av allt egentligen. En av mina kompisar har pratat om att skaffa hus här och det är nästan så att jag blir lite sugen på att göra det med. Frågan är hur man hittar Mallorcafastigheter till salu. Antar att man måste gå via en mäklare för att göra det och även för att köpa.

Få hjälp att köpa hus

Köpa hus i Sverige gör man ju ofta via mäklare, så det måste ju även finnas mäklare som har hand om Mallorcafastigheter tänker jag. Undra vad fastigheter på Mallorca kan kosta. Är det stora hus, eller lägenheter som finns? Jag blir lite sugen på att nu söka runt på nätet och se vad det finns till salu. Sedan blir jag även grymt sugen på att boka semester, men Mallorca får nog vänta till sommaren. Just nu vill jag nog åka till ett varmare land. Eller ja, Mallorca är ju aldrig direkt kallt, men ni vet, även där är det ju så att säga vintersäsong.

Leta resa

Ska nog sätta mig och se om det finns någon bra resa att åka till inom kort, gärna som passar att åka under vinterhalvåret. Ett ställe där man vet att det är varmt, även om det är snö hemma i Sverige!

 

13 Jan 2018