« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Bäddsoffa istället för säng?

Jag har bott ganska länge i den lägenhet jag bor nu, men jag har fortfarande ingen säng utan sover på en madrass på golvet. Jag börjar tycka att det är ganska jobbigt faktiskt och skulle vilja ha en plats hemma som är min mysiga, permanenta sovplats. Jag har kollat runt på sängar men hittar ingen jag fastnar för och funderar faktiskt på om jag skulle ta och köpa en bäddsoffa istället. Den kan jag ju ha som både säng och soffa så det spar en massa plats! Det skrivs om att bäddsoffor inte är lika sköna soffor som vanliga soffor, och inte heller lika sköna sängar som vanliga sängar - men jag tänker att de helt klart måste vara bättre än madrasser på golvet. 

Svårt med säng

Det finns massor av bäddsoffor online, i butiker som wegot.se är utbudet helt enormt! Det finns många som är riktigt snygga faktiskt. Om man jämför med utbudet av sängar på nätet så är det stor skillnad. Det kan ju förstås ha att göra med smak. När det gäller sängar är jag riktigt petig och tror att jag helst av altl bara vill ha ben på en tjock, lyxig madrass - inget mer.

Det är förstås en saftig investering att köpa en helt nyu bäddsoffa, men förhoppningsvis kan jag njuta av den länge, länge. Jag läste den här artikeln i Expressen, som handlar om vad man ska tänka på när man ska köpa en bäddsoffa. Den var till ganska stor hjälp faktiskt.

30 Oct 2016