« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Tandläkare - himmel och helvete

Många saker här i livet är motsägelsefulla, som tandläkaren till exempel. Jag vet inte hur er relation med tandvården ser ut, men jag vet att min är ganska ansträngd, även om jag är oerhört tacksam att den finns och kan erbjuda vård när jag verkligen behöver. Tänk hur det var förr i tiden, när man intehade bedövningsmedel! Tandvärk är ofattbar smärta; det och öronvärk är bland mina värsta. Då är det skönt att det finns en vitklädd, munskyddsförsedd doktor redo med smärtlindrande sprutor och obehagliga metoder för att smärtan ska försvinna.

Akuttandläkare

Det finns en tandläkare i Malmö som är riktigt bra, både för avancerade behandlingar och akutsituationer. Har du bitit av en tand någon gång? Tappat en fyllning på en julfest? Fått akut ont i en tandrot? Då vet du hur akut det verkligen känns att få fatt på en bra tandläkare med jourmottagning. Man blir inte människa igen förrän man rått bot på problemet. Malmö Tandläkarcenter är just en sådan tandläkare!

Vita tänder är näst bästa accessoaren...

...näst efter ett par riktigt snygga Docs.

Det ju hela den här biten med vad ett vackert leende gör för ens utseende - det är en oerhört viktig faktor! Ett brett, vitt, fräscht leende gör vem som helst vacker, så är det - och det går väldigt bra ihop med ett par coola Docs och ett mörkfärgat läppstift (just sayin).

Malmö Tandläkarcenter erbjuder också exklusiv tandblekning och jag överväger att slå till. Jag vill inte ha blåvita Hollywoodtänder - no way! - men några nyanser ljusare hade inte skadat (är aktiv kaffe och tedrickare). Täl att tänkas på...

Har du blekt tänderna någon gång?

16 Jun 2016