« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Snygga till håret!

Hur många timmar lägger ni ner på ert hår? En del håller på timme efter timme med håret och då snackar vi både män och kvinnor. Jag är en person som inte direkt vill hålla på allt för länge. Ofta en kam genom och så klar. Nu är det dock ett tag sedan jag klippte mig. Så det kanske är läge att gå till en Malmö frisör och få det gjort? Inte för att jag vet vad jag ska ha för frisyr, men det kanske frisören i Malmö kan lösa. Nu har jag en del hår att arbeta med om man säger så då det har fått växa fritt ett bra tag.

Frisörer runt om i landet

En frisör är nog något man kan få tag på var man än bor i vårt avlånga land. Klippa sig är tydligen något de allra flesta gör. Senast jag klippte mig, var när jag var i Göteborg och då hos en Göteborg frisör. Det är ett par år sedan jag var hos denna frisör i Götet. Men jag vart i alla fall nöjd med resultatet. 

Kapa allt?

Såg ett klipp på nätet där det var en tjej, som rakade av sig allt, för att hon hade det på sin bucket list. Det blev faktiskt snyggt. Undra om man skulle våga det att kapa allt menar jag? Undra vad man har för form på skallen, tänk om den är hemsk och så har man rakat allt och kan inte gömma sig. Då får det bli hatt eller keps i flera månader, ha ha!

 

 

10 Dec 2017