« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Rymliga kläder för honom

Vårt BMI har gått upp, sägs det. Med BMI menar vi Body Mass Index, det nya sättet att mäta kroppsfett. Ju högre desto mer fett på kroppen, helt enkelt! Vilka anledningar än är att man råkar ha ett stort BMI, spelar ingen roll. Män med högt BMI ska kunna klä sig snyggt, trendigt och funktionellt oavsett index. Även för män kan det vara svårt att hitta rätt kläder som sitter rätt och inte ser ut som vandrande tält. Det vill ingen! Därför Är det roligt att det finns en handel som erbjuder den modeintresserade och samtidigt storvuxna mannen snygga, stora kläder som sitter bra. Ingen gillar kläder som sitter som korvskinn.

Motley denim med mode

Här finns alla sorters jeans i denim för den som behöver ha större storlekar men som inte prutar på kvaliteten och utseendet. Du hittar hip-hop-jeansen med låg midja, och 1950-tals looken med hög midja. Här finns också underkläder, stora hoodies, herrskjortor och shorts för män. Dessutom hittar du tröjor, jackor, pikétröjor och T-shirts för alla tillfällen. Kanske du vill ha en trendig scarf, mössa eller bälte? Du hittar allt det hos Motley denim.

Nätbutik praktiskt

Med en nätbutik slipper du springa i affärer, du får frakt på 39 kronor och hämtar på något av postens ombud. Här får du erbjudande om att köpa tre och betala för två, och säkra betalningar. Så välj och vraka! Även stora män vill ha snygga kläder!

11 Sep 2017