« drmartensrea.se
Vi skriver lite om skor, mode och liknande

Röka på bättre sätt

Kan man verkligen röka på ett bättre sätt? Är inte all rökning dåligt och farligt? Nä inte om du frågar en inbiten elektronisk rökare. Jaha, och vad är det då? Det är någon som använder elektroniska cigaretter i stället för vanliga cigaretter. De får i sig mycket mindre av de vanligtvis 4000 olika gifter som finns i traditionella cigaretter. De som väljer e-cigaretter är helt enkelt smartare!

Inte svårt att använda e-cigg

Det är innebär ingen hjärnkirurgkunskap att röka en e-cigg. Det är som att röka en vattenpipa, fast cigarett istället för pipa, och vattenånga i stället för kolmonoxid, tjära och arsenik, som du får i vanliga cigaretter. Så vad väntar du på? Det är bättre på alla sätt med e-ciggar. Så enkelt är det. Du bidrar inte till dålig luft för din omgivning. Du kan röka e-cigg var som helst, eftersom det de andra får i sig bara är vattenånga.

Köp en e-cigg

Att inte röka e-cigg är ju bara dumt. Vill du ha i dig nikotin utan att snusa, är ju e-ciggen it. Det är praktiskt, det är snyggare, trevligare och framför allt vettigare. Dessutom slipper du röka bort dina pengar. Det som det kostar att köpa e-cigg har du tagit igen efter en vecka, om du är storrökare. Här kan du få tag i e-ciggar: EQCigs. Det är bara att börja idag, vänta inte!

20 Jul 2017